Τα Νέα μας

26-1-2018

EXPOTROF 2018

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχουμε στην 'Εκθεση-Εξποτρόφ στο Ελληνικό,θα μας βρείτε στο Hall 2 περίπτερο Α10 για να γευθείτε τα εξαιρετικά προϊόντα μας.

Σας περιμένουμε!!!

#expotrof2018 #weparticipate #prigipissastafida#Hall2peripteroA10 #corinthianlandtreat#comeandtaste #nosugarspreads#corinthiansuperfood #blackcurrants#blacktomatosauce #goldenraisins #harvestcombo#blackcurrantchutney #mynameiscrispin

26/11/2017

Είναι μεγάλη μας χαρά που μας δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχουμε στην προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων Μαθητών του 104ου Δημοτικού σχολείου Αθηνών και πιο συγκεκριμένα στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργανώνουν.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μας!!! 

Μια Ιταλίδα από το Καίσαρι !

         άρθρο του αγαπημένου Κώστα Τσαούση για την Crispin μας,πατήστε στην εικόνα για να το διαβάσετε.

6/9/2017

My name is Crispin

Και το όνομα αυτής... Crispin!

Είναι το νέο brand από την Foodwill για την εταιρεία Πριγκίπισσα Σταφίδα.

Έτοιμη σάλτσα από μαύρο τοματίνι (ποικιλία "crispino plum") με μαύρη κορινθιακή σταφίδα και αρωματικά βότανα.
Είναι "100% φυσική μαύρη"... και έρχεται να απογειώσει το λαγό στιφάδο, τις γαρίδες σαγανάκι, τα μακαρόνια, την πίτσα και ό,τι άλλο εσείς βάλετε στο νου σας...

Stay tuned!

25/3/2017

Νιώθουμε ιδιαίτερη τιμή που η Πριγκίπισσα Σταφίδα φιλοξενείται στις σελίδες της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας στην Ελλάδα ''Πρώτο Θέμα'' και πιο συγκεκριμένα στο ένθετο business stories.Ο Κώστας Τσαούσης έδωσε για μια ακόμη  με την καταπληκτική γραφή του αυτό ακριβώς που αντικατοπτρίζει η οικογενειακή μας επιχείρηση.Τον ευχαριστούμε θερμά για το υπέροχο άρθρο του.

3/3/2017


Σχεδόν ένα χρόνο από την στιγμή που γεννήθηκε μες το μυαλό μας η ιδέα για την Πριγκίπισσα Σταφίδα,νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι που επιτέλους όλη αυτή η σκέψη απέκτησε υπόσταση/ταυτότητα χάρη στην εξαιρετική δουλειά της Foodwill.
Η μικρή μας Πριγκίπισσα λοιπόν κάνει και επίσημα τα πρώτα βήματα της ως ολοκληρωμένο πλέον brand name μένοντας πιστή στον πρωταρχικό της στόχο που δεν είναι άλλος από το να προσφέρει στο κοινό εκλεκτά προϊόντα ορεινής Κορινθιακής γής !!! 

                                                                 27-01-2017

Ευχαριστούμε πολύ όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο περίπτερο μας αλλά και για το γεγονός ότι προτίμησαν τα προϊόντα μας,επαγγελματίες και μη.

Ραντεβού λοιπόν στην επόμενη εκδήλωση.

Πριγκίπισσα Σταφίδα

Σας περιμένουμε στην Έκθεση Εξποτρόφ 2017 στο Ελληνικό,αίθουσα Hall 2 περίπτερο Α14 για να γευθείτε τις υπερτροφές της Ορεινής Κορινθιακής γής καθώς και τις νέες υπέροχες γεύσεις μας που φτιάχτηκαν με πολύ μεράκι και το κυριότερο χωρίς ζάχαρη!!! 

                                                                             9-11-2016

η 2η παρουσία μας σε έκθεση και πιο συγκεκριμένα στην Πελοπόννησος EXPO 2016 στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία ,τα μηνύματα που λάβαμε από τους χιλιάδες των επισκεπτών που δοκίμασαν τα προϊόντα μας ήταν άκρως ενθαρυντικά για την συνέχεια,τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους.Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για μια ακόμη φορά στην Corinthian Cluster που μας στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο.  

                                                                              5-10-2016

Η πρώτη παρουσία μας σε έκθεση και πιο συγκεκριμένα στην Κορινθία 2016 υπό την αιγίδα της Corinthian Cluster είναι γεγονός,το αποτέλεσμα και τα μηνύματα που λάβαμε κατά την διάρκεια της,ήταν ενθαρρυντικά για την συνέχεια.Ευχαριστούμε την Corinthian Cluster και τον πρόεδρό της κ. Σ.Γκατζιούφα για την πολύτιμη βοήθεια της και πλέον αναμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την επόμενη εκδήλωση που θα λάβουμε μέρος!